O nama

O nama

O nama

Ustanova je započela djelovati 1950. godine na lokaciji Draškovićeva 13 kao Dispanzer za bolesti srca, a kasnije kao "Stanica za bolesti srca" grada Zagreba. 1961. godine ulazi u sastav Zavoda za zaštitu zdravlja grada Zagreba. Iz njega se izdvaja 1990. godine u samostalnu ustanovu pod nazivom Zavod za prevenciju kardiovaskularnih bolesti i rehabilitaciju, a 1994. godine mijenja naziv u Poliklinika za prevenciju kardiovaskularnih bolesti i rehabilitaciju.

U Poliklinici radimo na otkrivanju, suzbijanju i liječenju bolesti srca i krvnih žila te organiziramo i provodimo ambulantnu rehabilitaciju kardiovaskularnih bolesnika.

Rad Poliklinike odvija se na dvije lokacije:
U centru grada: Draškovićeva 13 i
u Sigetu: Avenija V.Holjevca 22.

Osnovna postavka rada naše poliklinike je što kvalitetnije i potpunije pružanje usluga populaciji potencijalnih korisnika. Stoga Vas očekuje stručno i susretljivo osoblje te dobra i moderna medicinska oprema za potpunu neinvazivnu kardiološku obradu.

Radno vrijeme na lokaciji Draškovićeva 13 (Centar) 
Od ponedjeljka do četvrtka od 7 do 19 sati.
Petkom od 7 do 16 sati.
Prijam pacijenata za narudžbe za preglede ili dijagnostičke pretrage obavljaju se bilo koji dan od ponedjeljka do petka, u vremenu od 7.00 do 14.00 sati.
Nakon 14.00 sati primaju se samo prethodno naručeni pacijenti.

Naručiti se može također i putem e-maila: narucivanje.draskoviceva@srcana.hr Prilikom naručivanja je obavezna uputnica, povijest bolesti specijaliste (ukoliko se radi o dijagnostičkim pretragama), kao i broj telefona na koji Vas se može kontaktirati.

Radno vrijeme na lokaciji Av. Većeslava Holjevca 22 (Siget)  
Od ponedjeljka do petka od 7 do 15 sati.
Prijam pacijenata za narudžbe pregleda ili dijagnostičkih pretraga obavlja se bilo koji dan od ponedjeljka do petka, u vremenu od 9.00 do 11.00 sati.

Naručiti se može također i putem e-maila: narucivanje.siget@srcana.hr Prilikom naručivanja je obavezna uputnica, povijest bolesti specijaliste (ukoliko se radi o dijagnostičkim pretragama), kao i broj telefona na koji Vas se može kontaktirati.

SUBOTOM I NEDJELJOM NE RADIMO

 • Radno vrijeme

  DRAŠKOVIĆEVA
  • Od ponedjeljka do četvrtka
   07:00 - 19:00
  • Petak
   07:00 - 16:00
  • Subota - Nedjelja
   Ne radimo
  • Prijem pacijenata za narudžbe pregleda i dijagnostičkih pretraga je od 07:00 - 14:00 ili putem mail-a: narucivanje.draskoviceva@srcana.hr
   Nakon 14h primamo samo prethodno naručene bolesnike
 • O nama

  Ustanova je započela djelovati 1950. godine na lokaciji Draškovićeva 13 kao Dispanzer za bolesti srca, a kasnije kao "Stanica za bolesti srca" grada Zagreba. 1961. godine ulazi u sastav Zavoda za zaštitu zdravlja grada…

  Kontakt O nama
 • Radno vrijeme

  SIGET
  • Od ponedjeljka do petka
   07:00 - 15:00
  • Subota - Nedjelja
   Ne radimo
  • Prijem pacijenata za narudžbe pregleda, snimanje EKG-a i ostalih dijagnostičkih pretraga je od 09:00 - 11:00 ili putem mail-a: narucivanje.siget@srcana.hr

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (engl. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »